Deep Hydration Facial

Dit is een Multi-level hydraterende gezichtsbehandeling om de huid intensief te voeden. Speciaal voor de zeer vochtarme huid.

Maar ook zeer zeker geschikt voor een vermoeide, geschilferde en veeleisende huid. Een intensieve diepe vochtherstellende behandeling die de droogtelijntjes per direct opvult. Met als resultaat een zachte, soepele, gladde huid met een gezonde glans.

Voor wie is het?
Deze Facial is het beste geschikt voor een droge, gedehydrateerde huid. Maar ook voor de verouderde huid die last heeft van droogteschilfers. Perfect voor de huid die een diepe, intensieve hydratatie boost nodig heeft!

Wat doet het?
Hersteld de vochtgehalte intensief tot in alle huidlagen. De huid zal hierbij een sterke hydratatie boost krijgen, waardoor de huid een echte oppepper krijgt. Droogtelijntjes, dofheid en huidschilfers zullen hierbij goed aangepakt worden.

Wat te verwachten?
Een diepe, maar wel comfortabele, intensieve exfoliërende facial waarbij alle dode huidcellen verwijderd worden. Waardoor daarna het vochtgehalte op peil wordt gebracht. In deze facial zit ook een echte vochtbooster, hier zorgt het Ultimate Recovery Intense Mask voor uw huid voelt na deze behandeling weer aan als nooit te voren!

Duur: 1 uur

€67,50

Niet te gebruiken bij:

Clarity Facial

De Clarity facial is een revolutionaire, ontstekingsremmende gezichtsbehandeling. Hierbij wordt er een diepe actieve reiniging ingezet om een vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken.

Werkt diep reinigend op onzuiverheden, verfrist de huid en zorgt er tegelijkertijd voor dat de huid gehydrateerd wordt. In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid kalmeren, herstellen en zorgen voor een mooie, egalere en heldere huidteint.

Voor wie is het?
Perfect voor de cliënt die last heeft van acne, een cliënt die last heeft van een huid met comedonen en/of millia en/of ontstekingen. En tenslotte is het ook uitermate geschikt voor de cliënt die last heeft van een oneffen huidstructuur met veel huidbeschadigingen.

Wat doet het?
Verwijdert dode huidcellen, stimuleert cel vernieuwing en reinigt de poriën intensief. Deze facial pakt ontstekingen aan bij de kern en maakt de huid intiem schoon en zijdezacht.

Wat te verwachten?
Een zeer intensieve behandeling met texturen die erg krachtig en intensief aanvoelen. De huid zal grondig schoon gemaakt worden, waarbij het goed wordt uit gereinigd. Het brengt de huid weer in balans en zal het ook kalmeren. Na deze facial zult uw huid zeker frisser en gladder aanvoelen!

Duur: 1 uur

€75,-

Niet te gebruiken bij:

Glowing Facial

De Glowing Facial zorgt voor een prachtige glow. Een luxueuze, verhelderende behandeling om een mooie glow te geven aan zelfs de meest doffe huiden.

Een doel- en resultaatgerichte facial om problemen van pigmentatie en een doffe huidteint aan te pakken. U zult versteld staan van de mooie natuurlijke gloed die uw huid krijgt van deze behandeling. Het is een sterk voedende en verhelderende facial met actieve vitamine C, met als resultaat een frisse, mooie glans. Bij deze facial staat u zeker versteld van het resultaat, u zult een prachtig GLOW EFFECT krijgen!

Voor wie is het?
Uitermate geschikt voor de cliënt met een vermoeide doffe huid, de cliënt met zonneschade, maar ook voor de cliënt met hyperpigmentatie. Een rokershuid of een huid met een slechte doorbloeding reageren hier top op. Heeft u dus een huid die echt wel een oppepper kan gebruiken? Dan is deze facial perfect voor u weggelegd!

Wat doet het?
De glowing facial zegt het al zelf, uw huid zal een glow effect krijgen. Hierbij wordt de huid verhelderd en zal het een prachtige verfrissende glans krijgen. Uw doorbloeding zal gestimuleerd worden en uw pigment vlekken verminderen. Deze facial geeft uw huid direct een oppepper.

Wat te verwachten?
Diepe ontspanning, waarbij huidvernieuwing plaats vindt. Dit doormiddel van exfoliatie en het prachtige intensieve professionele masker. In dit masker zit een hoge concentratie vitamine C. Tijdens deze behandeling ervaart u volle warme texturen. Waarbij u voelt dat u huid daadwerkelijk wakker wordt geschud!

Duur: 1 uur

€79,50

Niet te gebruiken bij:

Pore Refining Facial

De Pore Refining Facial is erop gericht om de oneven huidstructuur gladder te maken en om grove poriën te verfijnen. Dit doormiddel van zachte exfoliators en producten met geavanceerde textuur verfijnende werkstoffen.

Uw huidoppervlak zal egaliseren en uw vergrote poriën zullen minder zichtbaar zijn. Bij deze facial ziet u per direct doelgerichte resultaten! Speciaal geschikt voor mensen die te maken hebben met vergrote poriën en een grove huidstructuur.

Voor wie is het?
Perfect voor de cliënt met een gecombineerde huid, normale huid met vette T-zone. Maar ook zeer zeker geschikt voor de cliënt die in het verleden veel last heeft gehad van acne. Vaak heeft een cliënt die acne heeft gehad last van vergrote poriën, dat niet alleen ook heeft de cliënt dit vaak in combinatie met acne littekens. Na acne houd je er vaak een oneven huidstructuur aan over. Deze facial zorgt er dan voor om de huidoppervlakte te egaliseren en om vergrote poriën te verfijnen.

Wat doet het?
Door een combinatie van diep reinigende ingrediënten, zullen de poriewanden worden versterkt, de bloedcirculatie geactiveerd en de huidstructuur verfijnt. Deze facial zal u een gladde geëgaliseerde huid geven.

Wat te verwachten?
Een diepe exfoliërende behandeling. Waarbij de cel vernieuwing wordt verbeterd en de huid een samentrekkende verschijning krijgt waardoor poriën minimaliseren.

Duur: 1 uur

€72,50

Niet te gebruiken bij:

Platinum Facial

Met de Platinum Facial behaal je geweldige resultaten op het hoogste Niveau.

Deze facial noemen we ook wel de Rolls Royce onder de facials. Dit is een exclusieve topbehandeling, waarbij direct een prachtig, verjongend resultaat kan worden behaald. Huidverbetering en ontspanning zijn beide binnen deze luxueuze behandeling te bereiken.

Voor wie is het?
Perfect voor de cliënt met een rijpere huid, met fijne lijntjes en voor de cliënt met een zonbeschadigde huid dankzij zonneschade vanuit vroeger uit. Al met al is deze facial geschikt voor de cliënt die direct resultaat wenst, de WAUW factor komt hier zeker te pas!

Wat doet het?
Het stimuleert de collageenproductie, verfijnt de huidstructuur, anti-aging werking en verstevigd de huid direct.

Wat te verwachten?
Binnen de Platinum facial zult u een unieke luxe belevenis ervaren met texturen die u nooit eerder heeft gevoeld. Er wordt extra tijd besteed aan u huid dan bij ieder andere facial.

Tijdens de facial zal u een andere massage ondergaan dan bij de andere facials. Deze massage is niet alleen heerlijk relaxerend, ook worden er grepen in uitgevoerd die goed zijn tegen de huidveroudering.

Ook wordt er binnen deze facial gebruik gemaakt van apparatuur. Alleen wordt er binnen deze facial gebruik gemaakt van nog meer apparatuur. Namelijk de Bio Microcurrent die zorgt ervoor dat de spieren versterkt worden. Doormiddel van dit apparaat zorg je ervoor dat de huid wordt verstrakt en verstevigd wordt.

Duur: 1,5 uur

€105,-

Niet te gebruiken bij:

Calming Facial

Een kalmerende gezichtsbehandeling speciaal voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Deze facial zorgt ervoor dat de huid wordt verzacht en weer comfortabel aanvoelt.

Het gevoel van een trekkerige en/of branderige huid zal direct gekalmeerd worden. Dit met behulp van formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen. De huid zal binnen deze facial echt tot rust komen.

Voor wie is het?
Perfect voor de cliënt die last heeft van een huid met een verminderde weerstand. Deze facial verhelpt de ontstoken, warme, blozende, rode, geïrriteerde en de zeer gevoelige huid. Heeft u dus last van een zeer onrustige huid? Dan is deze facial perfect om uw huid te kalmeren!

Wat doet het?
De Calming Facial zorgt ervoor dat de huid direct wordt gekalmeerd. Doormiddel van de beste formules zullen uw gevoeligheden en roodheden intensief worden hersteld. Het gevoel van een warme, branderige en/of geïrriteerde huid zal verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Wat te verwachten?
Een verkoelende, kalmerende behandeling, waarbij de natuurlijke huid barrière direct wordt hersteld. Dit doormiddel van de herstellende producten en het direct verkoelende Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask. Dit masker is rijk aan hylaronzuur. De werkstoffen in dit masker zorgen ervoor dat roodheden en een branderig en/of trekkerig gevoel per direct verdwijnt. Het natuurlijke genezingsproces van de huid verbeterd en zichtbare ontstekingen verminderen.

Duur: 1 uur

€ 77,50

Niet te gebruiken bij: