Huidanalyse

Binnen BCH Skin Clinic gaan wij anders te werk dan andere salons.

Graag willen wij een optimaal resultaat behalen, daarom is er gekozen om te werken met het prachtige huidanalyse apparaat: Smart Mirror Pro. Een huidanalyse apparaat die jou alles zal vertellen over jouw huid! De huidscan geeft binnen enkele minuten een totaalbeeld van jouw huidconditie. Op basis van deze analyse én de huidwensen kunnen wij samen een compleet behandelplan opstellen, waarin leefstijl, product- en behandeladvies aan bod komen.

Het apparaat maakt gebruik van drie soorten lichtbronnen RGB, PL en UV die in totaal 10 verschillende foto's (waarvan 6 epidermis foto's en 4 dermis foto’s) van huidcondities weergeven. Het combineert deze verschillende lichttechnieken om tot op een complete heldere huidanalyse te komen. De Smart Mirror Pro analyseert zeer gedetailleerd elke huidconditie.

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas na verloop van tijd ontdekt. Deze huidschade is niet altijd zichtbaar voor het blote oog of bij daglicht. Door het in beeld brengen van deze onderliggende huidlagen, kan de schade vroegtijdig worden aangepakt. Wil je graag een huidanalyse en advies op maat maar geen gezichtsbehandeling ondergaan? Dan zijn hier kosten aan verbonden. Alle overige analyses worden kosteloos bij de behandelingen aangeboden.

Wat we kunnen zien met de Smart Mirror Pro

HEB JE VRAGEN? STEL ZE GERUST.