HET VERHAAL ACHTER BCH SKIN CLINIC!

Mijn naam is Bo van Rooij, Ik heb van mijn grootste hobby en passie mijn beroep kunnen maken.

Door mijzelf te verdiepen in de beauty branche en de studie ‘Allround schoonheidsspecialiste’ te volgen kan ik nu zeggen dat mijn grootste droom werkelijkheid is geworden. Ik ben trotse eigenaresse van BCH Skin Clinic.

Bij ons in de salon ben je aan het juiste adres voor verschillende verzorgende, ontspannende en resultaatgerichte behandelingen. Onze werkwijze is persoonlijk, professioneel en altijd van hoge kwaliteit.

Tijdens mijn opleiding heb ik de geweldige kans gekregen om stage te lopen op het beeldschone eiland, Gran Canaria! Een reis vol mooie herinneringen waar ik ontzettend veel van heb geleerd. Ik ben door mijn opleiding expert geworden in mijn vakgebied en zet deze kennis graag om in fijne ervaringen voor mijn klanten in de salon.

Voor de eerste behandeling onderga je een uitgebreide huidanalyse, op basis daarvan stellen we een passend plan op. Met dit plan gaan we de komende afspraken aan de gang om later nogmaals te meten of de gewenste en besproken resultaten behaald zijn. Wij werken bij BCH Skin Clinic met de huidverzorgingsproducten van Medik8. Dit merk is anders dan alle andere merken en sluit perfect aan bij de missie die wij verbonden hebben aan onze salon, Beautiful Skin for Life. Ben jij benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of maak een afspraak.

Naamloos-4

MEDIK8.

Het was een lange zoektocht naar het perfecte cosmeceutische merk wat wij exclusief in de salon wilde gebruiken. Na wat onderzoek te doen en ervaringen van anderen te horen kwamen wij uit bij het merk Medik8.

Dit merk is anders dan alle andere merken en sluit perfect aan bij de missie die wij verbonden hebben aan onze salon. Na het gebruiken en testen van de hoogwaardige producten waren wij direct verkocht en was de keuze snel gemaakt.

De mensen achter Medik8 zijn gepassioneerd om huidverbetering-gebruikers te helpen in hun keuze tussen geweldige resultaten en een verfrissende, authentieke en fijne ervaring. Met de producten van Medik8 zorgen we voor een Beautiful Skin For Life!

Naast het feit dat alle producten van Medik8 zeer gebruiksvriendelijk zijn zorgen de producten bij dagelijks gebruik daadwerkelijk voor het gewenste resultaat. De combinatie tussen het gebruiksgemak en de effectieve werking maakt dit merk onmisbaar in jouw dagelijkse verzorging.

Wil je meer weten of heb je nog vragen over de producten van Medik8? Neem dan gerust contact op of kom langs in de salon, hier vertellen wij er graag meer over!

de 8 van
medik8

HEB JE VRAGEN? STEL ZE GERUST.