BEAUTIFUL SKIN FOR LIFE

HYDRAGLOW

WAT DOET HET?

Het is de favoriete behandeling van menig celebrity en er is geen beautyblogger ter wereld die deze behandeling niet geprobeerd heeft. Het is geheel pijnloos en de resultaten zijn niet mis.

De Hydra glow is een gezichtsbehandeling welke bestaat uit drie stappen. Het reinigen van de huid en het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie (het op gang brengen van het natuurlijke proces van je lichaam, waarbij oude, beschadigde en vervuilde huidcellen worden afgestoten en worden vervangen door nieuwe, jonge huidcellen) en een milde peeling om de poriën vrij van vuil te maken. Vervolgens worden diepe onzuiverheden uit de huid gezogen. Deze stap gebeurt met een speciaal ontwikkeld apparaat wat lijkt op een klein stofzuigertje. Tijdens dit proces worden vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur (een krachtige moisturizer die zowel de opperhuid als de diepere laag van je huid kan hydrateren) de huid ingesluisd.

De Hydra glow behandeling is een milde variant van de meer ingrijpende behandelingen zoals de chemische peelings of dermabrasie. Maar met hetzelfde doel: een nieuwe, jonge huidlaag tevoorschijn toveren.

De behandeling is geheel pijnloos en geeft een zijdezachte en egale huid als resultaat. Daarnaast geeft de behandeling een langdurige boost aan de huid. Reiniging, exfoliatie, hydratatie, huidvernieuwing van de epidermis, stimulatie van de fibroblasten en aanmaak van collageen zijn de resultaten van deze geweldige behadeling.

BEHANDELINGEN

HYDROGLOW

Reinigen + hydra-dermabrasie + skin cooler + gezichtsmasker + naverzorging

Duur: 40 min

€125,-

HEB JE VRAGEN? STEL ZE GERUST.