BEAUTIFUL SKIN FOR LIFE

cRYOSAUNA

HOE WERKT HET?

Bij het woord sauna wordt er al gauw gedacht aan een warme ruimte waarin je heerlijk kunt zweten, een cryo sauna is precies het tegenovergestelde. Bij een behandeling in de Cryosauna wordt het lichaam namelijk blootgesteld aan kou tussen de -120°C en -196°C. Door deze lage temperaturen wordt celvernieuwing in je lichaam bevordert, je huid verstevigt en het verouderingsproces aanzienlijk vertraagt.

De Cryosauna heeft nog veel meer positieve effecten op het menselijk lichaam. Het vermindert namelijk klachten bij veel ziektebeelden, ontstekingen en daarnaast verhoogt het de weerstand en stofwisseling. Deze positieve effecten maakt het o.a. interessant voor werkgevers en werknemers om ziekteverzuim te verminderen.

Met cryotherapie heb jij een korte behandeling in handen, die jou het optimale uit je dag laat halen. Daarbij spreekt de behandeling ook alle vetten in het lichaam aan, je verbrandt zo’n 1000 tot 1500 kcal in de uren na je sessie.

De behandeling
Tijdens deze behandeling sta je 3 minuten in een sauna met een extreem lage temperaturen. De koude-receptoren in de huid sturen eerst een krachtig signaal naar de hersenen. Direct daarna worden er prikkels verstuurd naar alle bloedvaten, die trekken samen en brengen het bloed naar de kern van het lichaam ter bescherming van de organen en behoud van de warmte. Na de behandeling pompt het lichaam het zuurstofrijke bloed vol mineralen en vitaminen vliegensvlug het lichaam door.

Kuurverband
Het lichaam heeft minimaal 10 behandelingen nodig in de Cryosauna voordat de effecten hiervan merkbaar zijn. Deze behandelingen dienen bij voorkeur binnen 14 dagen genomen te worden om het beste effect te creëren. Bij BCH Skin Clinic adviseren we daarom een kuur van 10 sessies om het gewenste resultaat te behalen. Tijdens deze sessies zorgen wij ervoor dat jouw veiligheid en comfort centraal staan. Een sessie in de Cryosauna is pijnloos. Je voelt alleen een droge kou over het lichaam, dit is vele malen prettiger aan dan een ijsbad of een koude douche. Na een uitgebreide intake in de salon bevelen we een kuur aan die past bij jouw welzijn en vitaliteit.

De belangrijkste effecten op een rij:

  • Vertraagt het verouderingsproces

  • Versneld gewichtsverlies

  • Boost voor jouw immuunsysteem

  • Verminderd ziekte klachten

  • Verhoogt sportprestaties

  • Biedt sneller herstel van blessures

  • Bestrijdt depressies

  • De perfecte energieboost

BEHANDELINGEN

CRYOSAUNA

Een eenmalige behandeling heeft geen werking dus raden wij dan ook niet aan. Indien u na een eenmalige behandeling besluit een kuur van 10 behandelingen te nemen, zullen wij deze losse behandeling verreken.

Tijd: 3 min

€65,-

Inclusief intakegesprek en behandelplan

Tijdelijk €450,- (Normaal €575,-)

HEB JE VRAGEN? STEL ZE GERUST.